Kani


Aina Rakas Fereshteh "Freija"
Sachsengold, painoa noin 3kg
Naaras
*1.11.13
Kasv. Julia Forsberg
Muutti luokseni 03/15

Tunnisteella "Freija" löytää postaukset, joissa hän seikkailee mukana. KLIK


 Freija asuu lasitetulla parvekkeellani rakentamassani aitauksessa. Aluksi paksun talvikarvan takia, mutta lopulta kuitenkin totesin tämän olevan hänelle parhain asumusratkaisu, koska tilaa on kuitenkin reilusti ja erilaisia tasoja joille pomppia.

"Häh?"

Hän on aivan ihana, arvonsa tunteva neiti. Ruoka-aikaan ruokakippo viedään kädestä aivan sata-nolla ja herkut ovat parasta ikinä. Kaikki vihannekset ja hedelmäpalaset ovat kelvanneet mitä olen hänelle antanut, paitsi viinirypäle. Historiallista, että löytyi jotain mistä hän ei pidä. :DEdellisellä omistajallaan tuli todetuksi, ettei Freija oikein tule muiden kanien kanssa toimeen, joten siitäkin syystä hän on ollut ruhtinaallisesti itsekseen.


 Vaihdoin aitauksessa järjestystä ja iloloikat ja -spurttailut tulivat ajankohtaisiksi. :D

Kanit ovat niiiiin erilaisia kuin marsut. Toisaalta se on mukavaakin, että on erilaisia karvapyllyjä residenssissäni, tulee tutustuttua oman kokemuksen kautta useampaan eri lajiin samalla (tietenkin ennen eläimen hommausta olen opiskellut kyseiselle lajille tyypillisestä käytöksestä ja tarpeista, mutta käytännön kokemus on hiukan eri tasoa). Freijalle kehittelen vähän väliä päänvaivaa kaikenlaisten lelujen avulla, tungen vaikkapa tyhjään muropakettiin syysheinää ja hän saa niitä sitten pyydystellä ja mussuttaa laatikkoa viskoen ympäriinsä. Sitä on hauska seurata vierestä. Normaalia kuivaa heinää hänellä on aina saatavilla runsaasti tuolla tehdashäkissään. Ihanan sisäsiistikin tämä neiti vielä! Tekee asiansa vain tuonne tehdashäkkiin (tunnen oloni onnekkaaksi)! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M