Hamsterini

Venäjänkääpiöhamsteri Campbellit:

Siskokset Aristokraattinen Aivonystyrä (albiino) ja Aikamoinen Afrodite (musta) muuttivat luokseni minidunaa kansoittamaan hieman joulua ennemmin 2015. He olivat tullessaan juuri luovutusikäisiä ja ovat sangen hurmaavia karvapalleroita. :)

 Kuvasta kiitos Iines N.

Tunnisteilla "Aikamoinen Afrodite" ja "Aristokraattinen Aivonystyrä" löytyy heitäkin koskevat postaukset. KLIK   KLIK

Kuvasta kiitos Iines N.

Nämä murut ovat peräisin ystäväni pienimuotoisesta hamsterinkasvatuksesta. Juoksulautanen ja hiekkakylvyt ovat heidän lempijuttujaan syömisen ja nukkumisen ohella. :)

Urokset Ripa ja Rape

Vkh campbellit, syntyneet 18.5.2015, veljekset. Muuttivat Herra S:n omistukseen luoksemme 04/2016. Ripa on vaaleansininen ja Rape argente. Kasvattaja näillä on Maria Jääskä.

*Ripa nukkui pois 12.3.2017Urokset Vipeltävä Vilinusaurus ja Tangervo Taajama-Korva

Veljekset *15.11.2016, Tangervo Taajama-Korvalla on satiiniturkki ja hieman isommat korvat. Hupsuja, hyväkäytöksisiä ja sosiaalisia mussukoita! Muruset muuttivat luokseni tammikuussa 2017 Kasvattajana heillä on hamstereita pienimuotoisesti kasvattava ystäväni.Venäjänkääpiöhamsteri Talvikko

Naaras, syntynyt 18.1.17, väriltään helmiäisnormaali ja kasvattajana hänellä on Jonna Tikka. Hamsteri saapui luokseni ystäväni kautta ja tämä talvikkorouva onkin ilostuttanut meitä touko-kesäkuun vaihteesta jo. Nimeksi hänelle muodostui Inigniamatus Sokeripala. Ilmeikäs, ihana uusi ystävämme. *sydän* Hän asuu 80x40x40cm terrariossa ja vaikuttaa hyvin tomeralta rouvalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M