Hamsterini

Urokset Vipeltävä Vilinusaurus ja Tangervo Taajama-Korva

Venäjän kääpiöhamsteri campbelliveljekset *15.11.2016, Tangervo Taajama-Korvalla on satiiniturkki ja hieman isommat korvat. Hupsuja, hyväkäytöksisiä ja sosiaalisia mussukoita! Muruset muuttivat luokseni tammikuussa 2017 Kasvattajana heillä on hamstereita pienimuotoisesti kasvattava ystäväni.


------------------------------------------------

Venäjänkääpiöhamsteri Talvikko


Naaras, syntynyt 18.1.17, väriltään helmiäisnormaali ja kasvattajana hänellä on Jonna Tikka. Hamsteri saapui luokseni ystäväni kautta ja tämä talvikkorouva onkin ilostuttanut meitä touko-kesäkuun vaihteesta jo. Nimeksi hänelle muodostui Inigniamatus Sokeripala. Ilmeikäs, ihana uusi ystävämme. *sydän* Hän asuu 80x40x40cm terrariossa ja vaikuttaa hyvin tomeralta rouvalta.

--------------------------------------------------------


Syyrialainen hamsterinaaras Metsän Omena


Viralliselta nimeltään Turotuuli, joka on peräisin Jenni Peltokorvelta, muutti luokseni ystäväni kautta kesällä 2017. Metsän Omena oli tullessaan noin 9kk ikäinen ja on osoittautunut varsin aktiiviseksi, ihanaksi persoonaksi. :) 


----------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M