lauantai 22. helmikuuta 2014

Kuka tuijottaa ja punoo juonia?

Rapsu!



*sydän*

Heippa!

Tässä on tovi vierähtänyt etten ole tänne terveyssyistä (parempaan päin mennään, kuten tästäkin jo huomaa kun tietokoneen käynnistin ja täällä turisen) johtuen postaillut, mutta älköömme antako sen häiritä. Otin kuitenkin jokusen kuvan tässä viikkojen varrella ja voisin niitä teille jakaa. :)

Kuten aiemmin mainitsinkin, on Rapsu kova tuijottamaan hassusti. Tai niinkuin muista marsuista poikkeavasti. Lieneekö syynä hänen punaiset silmänsä vai mikä, mutta persoonallinen tämä kuikku tosiaan on. :D


Orava! Tämä sydäntenmurskaaja on niin vikkelä vipeltämään ympäriinsä, ettei hänestä tunnu saavan fiksunlaista kuvaa aitauksessaoloaikana.


Nefi. Tämän kiroilevan siilin hienot pyllykarvat eivät oikein päässeet tässä kuvassa oikeuksiinsa kun eivät näy. Hän näyttää aika hassulta laahuksensa kanssa, tulee hieman mieleen pitkäkarvainen hamsteri, heillä kun toisinaan pitkä karva muodostuu "hameeksi" tai "laahusmaiseksi". Ihania ovat moiset, Nefi eritoten. :D Hänellä on tapana juoda juomapullosta aggressiolla, hän pitää kauhiaa mekkalaa sen pullon kanssa ja lotraa puolet vielä ohi kun kaikki muut juovat hiljaisesti. Ihan niinkuin se juomapullo olisi hänelle velkaa kun siihen malliin sitä mukiloidaan.. :D


Gaia koisailee, aitauksessa kipittely tekee tehtävänsä. :)


 Aitauksista puheenollen; olen tässä kehitellyt erilaisia aitausvariaatioita ja testaillut niitä käytännössä. Tämä oli marsujen mieleen ja tänään ja huomenna tesmailen vielä enemmän laajennettua versiota. Jos vaikka huomenna ottaisin kuvia siitä.


Järjestelin myös marsurompeorganisoinnin uusiksi kun meille vapautui olohuoneessa Spartalaisen kotiteatterijärjestelmän verran tilaa. Purin taikishyllyn ja siirryin takaisin noiden valkoisten korien käyttöön. Tilaa vapautui huomattavasti vanhaan verrattuna ja Spartalainen tykkää.



-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M